Havu Cosmetics

Havu_cosmetics_suomalainen_orgaaninen_huulipuna_laa_laa_looks

 

HAVU Cosmetics on suomalainen valmistaja, jonka tuottamat huulipunat ovat 100 % biohajoavia - jopa pakkausta myöten. Kotimaiset kosmetiikkatuotteet valmistetaan käsityönä Espoossa. Havun huulipunat ovat kermaisia ja levittyvät hyvin.

Huulipunien raaka-aineet täyttävät tarkat luonnonkosmetiikan kriteerit. Ainoastaan välttämättömistä raaka-aineista valmistetut huulipunat sisältävät luonnonvahoja ja -öljyjä, eikä niihin ole lisätty ylimääräisiä hajusteita tai säilöntäaineita. Pigmentit ovat yleisesti luonnonkosmetiikassa käytettyjä rautaoksideita, titaanidioksidia ja ultramariinia. Huulipunissa käytetyillä öljyillä on Cosmos Organic -sertifikaatti ja sheavoi on Soil Association -sertifioitu.

Huulipunan pakkaus on valmistettu suomalaisesta puusta, haavasta ja tervalepästä. Pakkauksen sisällä oleva mekanismi eli hylsy on Polyaktidia (PLA), joka on maissitärkkelyksestä valmistetty biohajoava polymeeri. Näin huulipunapakkauksen voi kierrättää käytön jälkeen biojätteen seassa!

Tilaa ekologiset suomalaiset huulipunat nyt nopeasti netistä!

Havu Cosmeticsin perustajat Lumi Maunuvaara ja Tatu Fontell haluavat herätellä kosmetiikkamerkkejä panostamaan ympäristölle ja iholle turvallisten raaka-aineiden käyttöön. Havun arvoiksi perustajat mainitsevat laadun ja luonnonmukaisuuden lisäksi esteettisyyden sekä suomalaisuuden.

Lumi Maunuvaara esitteli ensimmäiset omat meikkituotteensa, ihastuttaviin puuhylsyihin pakatut huulipunat, syksyllä 2017 Habitare-messuilla. Pian messujen jälkeen Lumi perusti Havu Cosmeticsin vanhan koulukaverin Tatun kanssa ilman aiempaa kokemusta yrittäjyydestä. Luonnollisuus, kotimaisuus ja ekologisuus ovat tämän hetken trendejä kauneusmaailmassa, ja Lumin oma kiinnostus luonnonkosmetiikkaa kohtaan rohkaisi kokeilemaan yrittäjyyttä.

Havu Cosmetics on raikas tuulahdus luonnonkosmetiikan alalle. Havu panostaa kestävään kehitykseen koko sydämellään ja toivottavasti tulemme näkemään tuoteperheessä tulevaisuudessa myös muita kosmetiikkatuotteita. Havun huulipunat ovat huippulaatuisia ja ennenkaikkea turvallisia kosmetiikkatuotteita jokaiselle käyttäjälle. Tutustu Havun suosituimpiin huulipunasävyihin kuten Havu Cosmetics Lily ja Havu Cosmetics Rose