Vestiarium Stavanger merinovillamekko

Tuotetta on varastossa

199,00


Poolokauluksinen merinovillamekko

 

Vestiarium Stavanger merinovillamekko on ihanan pehmeästä, kotimaisesta merinovillaneuloksesta valmistettu mukava mekko erittäin suurella kauluksella, jonka voi jopa nostaa korvia lämmittämään jos kylmä viima iskee.

Neulos ei ole yhtään kutittavaa, se on mulesing-vapaata ja hyvin laskeutuvaa. Malli on hyvin väljä ja neulos joustavaa, joten etenkin jos hartiasi ovat kapeat, kannattaa harkita yhtä kokoa pienempää kuin tavallisesti.

 

Suunniteltu Suomessa, valmistettu Virossa.

 

(Kuvassa mallin päällä on sama mekko eri kankaasta, jota ei tällä hetkellä ole saatavana. Tuotekuvassa näkyy oikea kangas.)

 

Materiaalit:

100% kotimaista merinovilla

 

Vastuullisuustiedot:

  • 100% hiilineutraali tuote
  • Kangas valmistettu Suomessa

  • Kangas valmistettu Euroopassa

  • Ympäristöystävällinen kangas

  • Valmistettu Virossa

  • Kangas luonnonkuitua

  • Sertifioitu kangas: Öko-Tex

  • Mulesing-vapaa

 

 

Vestiarium on suomalainen vaateyritys, jonka missiona on tehdä hyvin ja vastuullisesti pukeutumisesta helpompaa ja mukavampaa, kiireisen elämän keskellä. Vestiarium haluaa olla edelläkävijä ympäristönsuojelussa ja tehdä  omalta osaltaan kaiken voitavansa. "Vaikka pyrimmekin jatkuvasti tekemään parempia valintoja ympäristön kannalta, on mahdotonta tuottaa mitään tuottamatta samalla päästöjä. Mutta ne voidaan kompensoida istuttamalla puita - ja näin olemme tehneetkin, eli  kompensoineet kaikki yrityksemme päästöt vuodesta 2019 alkaen."

 

Tuotteet valmistetaan pienissä perheyrityksissä Tuusulassa ja Tallinnassa – jokainen tuote on myös tekijänsä signeeraama. Vestiarium tarkoittaa latinaksi vaatekaappia– ja yrityksen tavoitteena onkin kehittää mallistoaan kuten sen asiakkaat kehittävät omia vaatekaappejaan: hiomalla ajan kanssa kohti täydellisyyttä. Löydät kaikki Vestiariumin tuotteet täältä.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Naisten, miesten ja lasten vaatteet netistä, Naisten vaatteet, Naisten mekot & hameet, Vestiarium, Uutuudet, Vastuullinen muoti ja trendit vuonna 2021, Naisten ja miesten vaatteet ALE