Kaiko Breeze Dress lasten mekko Amber Orange

Tuotetta on varastossa

ALE 54,90 €
27,45
Säästät 50 %


Suloinen lasten mekko kesään

Kaiko Breeze Dress Amber Orange on lasten lyhythihainen mekko uudessa Kaiko Clothingin ruosteen punaisessa värissä ja ihanissa kuvoissa. Kevyt tyttömäinen mekko ihastuttaa jokaista kesäneitoa.

Mekko on luomupuuvillaa ja elastaania, joten se joustaa mukavasti leikkien lomassa. Mekossa on laskettu olkalinja, poimutus vyötäröllä sekä tyylikäs kietaisuyksityiskohta takana.

Kaiko lasten mekon yksityiskohtia:

Kaiko Clothing on suomalainen naisten ja lasten vaatteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Kaiko yhdistää intohimon ja laadun kauniissa vaatteissaan sekä tukee missiota naisten ja lasten elämänlaadun parantamiseksi. Kaikon vaatteiden tuotosta menee 7% suoraa naisten ja lasten kouluttamiseen kehitysmaissa. Kaiko Clothingin tunnuslause on Fashion with a mission, johon sisältyy monta unelmaa. Se on Kaikon toiminnan yhdin ja syy, miksi ja miten Kaiko tekee hyväntekeväisyystyötään vastuullinen ja eettinen muoti edelläkäyden.

 

Kaiko_vaatteet_netistae_laa_laa_looks

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Naisten, miesten ja lasten vaatteet netistä, Lasten vaatteet, Kaiko Clothing valmistaa tyylikkäät naisten ja lasten vaatteet, Poistotuotteet, Lasten mekot & hameet, Lastenvaatteet ALE