Njalla Silver Birch naisten leggingsit

Tuotetta on varastossa

85,00


Naisten printtileggingisit suomalaiselta Njallalta


Njalla Clothing Silver Birch naisten printtileggingsit sopivat niin arkeen kuin urheiluhousuiksi. Legginsien kaunis sinisävyinen koivukuviointi huokuu pohjoismaista metsämaisemaa. Nämä naisten trikoohousut tuntuvat päällä erittäin pehmeiltä ja mukavilta - käytännössä täydellisiltä. Vyötärö nousee korkealle mukautuen jokaiseen tilanteeseen treenihousuiksi, joogahousuiksi, kuntosalille ja leggingseiksi.

Printtileggingsit on suunniteltu ja muotoiltu niin, että ne istuvat mukavasti päälle, joustavat hyvin eivätkä saumat paina ikävästi ihoa. Kaikki Njallan leggingsit ovat suomalaista taidetta sekä jooga- ja liikunta-alan ammattilaisten suunnittelemia.


Njalla naisten printtileggingsit:

  • Joustavaa ja laadukasta materiaalia
  • Suunniteltu Suomessa
  • Joustavat housut urheiluun ja vapaa-aikaan
  • Yhdistä arjessa vaikka mekkojen ja pitkien paitojen kanssa!
  • Materiaalit: 73% kierrätettyä PET-muovista valmistettu polyester, 27% spandex
  • Kuvan malli on 175 cm pitkä ja käyttää kokoa S


Njalla on vuonna 2018 perustettu suomalainen yritys, jota inspiroi pohjoisen luonto. Njallan tuotteiden printit valmistetaan Suomessa maalatuista akvarellitaideteoksista. Itse tuotteet on suunniteltu yhdessä suomalaisten jooga-ammattilaisten kanssa.

Katso koko Njallan valikoima täältä >>
 

Sovellus

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Naisten, miesten ja lasten vaatteet netistä, Naisten vaatteet, Naisten housut & shortsit, Njalla Clothing joogahousut ja urheiluvaatteet